ЗАПОЧНЕТЕ СО ЗДРАВ НАЧИН НА ЖИВОТ, СЕГА!

Зошто да чекате? Почнете да правите промени веднаш! Нашите совети ќе Ви помогнат да применувате поздрави навики, да ги отстраните нездравите и да ја регулирате телесната тежина додека уживате во храната која ја сакате! Ова ќе биде последната диета што ќе ја примените. Започнете денес! Ние on-line ви нудиме совети и поддршка за да ја постигнете целта, креирани од дипломиран нутриционист! Контактирајте нè доколку имате потреба од:

  1. Нутритивен план и совети за намалување на телесната тежина
  2. Нутритивен план и совети за зголемување на телесната тежина
  3. Нутритивен план и совети за спортисти
  4. Нутритивен план и совети за бремени жени и доилки
  5. Нутритивен план и совети при нарушување на исхрана (анорексија, булимија...)
  6. Нутритивен план и совети при нетолеранции на храна
  7. Нутритивен план и совети кај одредени заболувања (дијабет, хипертензија, кардиоваскуларни заболувања, гастритис...)
  8. Кратки совети во врска со исхраната и храната

КАКО ДО СОВРШЕН ИЗГЛЕД? 

Многу едноставно! Внесете ги Вашите карактеристики (години, висина, тежина), а по можност и храна која сакате да ја конзумирате и храна која не ја сакате (наведете ако имате алергии или интолеранции). Доколку имате, наведете и присуство на хронично заболување! Нутритивните планови ги креираме според индивидуалните потреби на секој поединец за да обезбедат најдобра балансирана исхрана и совети за тоа како понатаму да продолжите со начинот на живот и како до посакуваните ефекти.

Одговараме на Вашите кратки прашања - бесплатно

Нутритивниот план изнесува 1500 денари

 

Внимание!!!!

Важно е да ја внесете вашата точна Е-Mail адреса, затоа што диетата или советот ќе бидат испратени на истата!!!

 

Име (Задолжително)

E-mail (Задолжително)

Вашите карактеристики и посакувани резултати